EU proposal schrijven

U heeft voor uw organisatie een goed idee voor een internationaal project en wilt een Horizon2020 projectvoorstel schrijven, maar u schrikt terug voor de hoeveelheid werk en de legendarische papierwinkel. Misschien denkt u dat alleen grote instellingen een kans maken. Dat is niet waar, want met wat voorbereiding en ondersteuning kan iedereen een kansrijke EU aanvraag schrijven.

 

Deze workshop loodst u door de procedure en leert u een goed idee uit te werken tot een kansrijk proposal dat aan alle voorwaarden voldoet. We laten zien dat het evalueren van proposals mensenwerk is en dat de kansen van een voorstel toenemen als je daar rekening mee houdt. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring met het evalueren van EU projecten en het reviewen van lopende projecten, een ervaring waar wij uit putten voor deze workshop.

 

We besteden ook aandacht aan het opbouwen van een consortium en het uitwerken van een realistisch budget. Er is voldoende ruimte om uw ideeën te bespreken. Alle informatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.

 

Deze workshop wordt nog 4 keer gegeven: 6 oktober, 10 oktober, 3 november en 17 november. Voor meer informatie en inschrijven …

BewarenBewaren